Site Haritası

Bu site haritası hani olurda aradığınızı bulamazsanız, blog size karman çorman gelirse, blog içindeki köşelerin ne anlama geldiğini falan merak ederseniz diye var. Birde blog öbür türlü çok boş gözüküyordu, belki bu o boşluğu doldurur diye...

Kategoriler
Bu köşe aradığınızı bulamadığınız, okumak istediklerinize daha kolay ulaşmanız ve blog boş gözükmesin, kenarları doldursun diye var. Kategorilerde yazanlardan bir konuya tıkladığınızda direk o konuyla ilgili yazılara götürür sizi.
Boş işler: Bu kategoride adı üstünde boş işlerle uğraşıyorum. Gereksiz, can sıkıntısından yazılan yazılar.
Günün konusu: Bu kategoride o güne ait haberler, ilginç olaylar, güne dair gözden kaçanlar vb. şeyler yayınlanır.
İnsan analizasyonları: Bu kategoride insanlara dair analizlerimi, teşhislerimi, izlenimlerimi, gözlemlerimi okursunuz. Genelde sessiz biri olduğum için diğer insanları daha kolay gözlemleyebiliyorum. Çok pis tespit yaparım...
İzlenesi diziler: Bu kategoride güzel, ilgi çekecek olan diziler tanıtılır. Daha önce farkedilmeyen, denk gelinmeyen dizileri önerme, tavsiye etmeler falan var.
Sevgisiz Günlük: Bu kategoride gün içinde yaşadığım ilginç, garip, komik olayları bir günlük şivesiyle paylaşırım. Günü gününe yazmasamda bir nevi sanal günlük tutarım.
Sorunlar: Bu kategoride sorunlarımı, psikolojimi, felsefemi falan paylaşırım. Genelde çok karışık psikolojik sorunlarım olduğu için gayet rahat yazarım bu kategorinin yazılarını.
Streç film festivali: Bu kategoride sinemadaki filmleri, televizyonda gösterilen güzel, izlenilesi filmleri tavsiye ederim, tanıtırım. Hatta aklımca eleştirmeye çalışırım.
Gözüm üzerinizde
Bu köşede sürekli takip ettiğim blogların reklamını yaparım. Çaktırmadan her okura tavsiye ederim.
Tanıtıcı reklam
Bu köşede kendimi tanıtırım. Yazılanların çoğu yaptığım, düşündüğüm cümlelerdir. Küçük ve kısa cümlelere biraz mizah katarak kendimin reklamını yaparım.
Aynı zamanda yenilikleride burada paylaşıcam. Takip eden olursa buraya da bakar.
Tüm bunlar bi yana, daha yeni, taze bir blog yazarı olduğum için ve bu blog henüz daha yeni yeni emeklemeye başlayan bir bebek olduğu için yazacağınız tüm yorumlarınız benim için çok değerli. O yüzden elinizden geldiği kadar yorum yazarsanız çok mutlu edersiniz. Çünkü bu yorumlar hatalarımı görmemi sağlayacak, yanlışlarımı düzeltecek, doğrularımı tekrarlatacak...
Çekinmeyin; yorum alın, verin, bu bloğa can verin.

1 yorum:

Özgür 30 Eylül 2009 09:05  

Eeeee bu harita eksik. :d
Senin haritaya güvenirsek yolda kaybolup Cadıya yem olacaz he. :D
Ben en iyisi eski usül güneşe göre bulayım yolumu. :D

Yorum Gönder

free hit counter Valid XHTML 1.0 Transitional

.   ©2010 - Uzun Hikaye | Çağdaş Temel tarafından hazırlanmıştır.

Tema düzenleme: KınıX (Uğur KINIK) .