My Wife and Kids


Bugün size bir dizi tanıtıcam. Dizinin adı My Wife and Kids. Komedi türü bir sitcom. Çok başarılı ve aşırı derece komik bir yapım. 5 sezon yayınlanmış. 2001 başlangıçlı, 2005 bitişli harika bir dizi. Kendi açımdan söylüyorum; benim bugüne kadar gördüğüm en komik diziler arasında en üstlerde yerini aldı. Hatta yüksek sesle ve uzun süreli kahkahalar atmama sebep olan tek dizi ünvanına sahip bende. Espriler çok kaliteli ve zekice. Her karakterin kendine özgü komikliği var. Özelikle babanın, ailedeki diğer fertlerle olan diyalogları insanı gülmekten kırıp geçirir.


Gelin yorumu fazla uzatmadan diziyi tanıyalım...


My Wife and Kids

My Wife and Kids, ABC'de 28 Mart 2001'den 17 Mayıs 2005'e dek gösterilmiş olan sitcomdur. Yapımcılığını Touchstone Television'ın üstlendiği dizinin başrollerini Damon Wayans ve Tisha Campbell-Martin paylaştı. Yaratıcıları Wayans ve Don Reo'dur.

Aile babası ve sevecen bir eş olan Michael Kyle'ı merkez alır. Kyle üç çocuğuna hayatı öğretirken, bunu kendi disiplin anlayışı ve mizah tarzıyla yapar. Michael Kyle geleneksel bir aile yaşamı hayal etse de karısı Janet, oğlu Michael Jr, küçük kızları Claire ve Kady, bu hayali gerçekleştirmesine izin vermez. Sıradışı bir aile komedisi.


Başlıca karakterler

Damon Wayans - Michael Richard Kyle
Tisha Campbell-Martin - Janet Marie 'Jay' Kyle
George O. Gore II - Michael Richard Kyle, Jr. (diğer adıyla Junior)
Jazz Raycole - Claire Kyle (1. sezon)
Jennifer Freeman - Claire Kyle #2 (2. sezondan dizinin sonuna kadar)
Parker McKenna Posey - Kady Kyle
Noah Gray-Cabey - Franklin Aloyisious Mumford
Meagan Good - Vanessa Scott
Brooklyn Sudano - Vanessa Scott-Kyle
Andrew McFarlane - Tony Jeffers


Şu günlerde TNT'de cumartesi ve pazar günleri gündüz kuşağında, saat 11-12 civarı gösteriliyor. Gerçekten gülmek isteyenler bence bu diziyi kesinlikle kaçırmamalı :)

0 yorum:

Yorum Gönder

free hit counter Valid XHTML 1.0 Transitional

.   ©2010 - Uzun Hikaye | Çağdaş Temel tarafından hazırlanmıştır.

Tema düzenleme: KınıX (Uğur KINIK) .